Hier is Bik Home Boek Boek Boek Boek
Tessa van Reeven
Uitgever en auteur


Sinds ik moeder ben, ben ik veel bewuster met eten bezig. Ik wil graag mijn kinderen van alles leren over eten en ze zo een goede basis meegeven voor later. Ik kwam op het idee om het proeven te stimuleren met stickers, maar ik kon hier niks voor vinden. Dan maar zelf maken. Nu twee jaar later is het boek af, wat ben ik trots. Mijn kinderen zijn zeer enthousiast en willen nu zorgen dat het boekje vol komt met stickers. Het boek is niet alleen leuk voor lastige eters. We hebben het zo gemaakt dat ieder kind er veel plezier mee zal beleven.

Ik ben benieuwd naar alle ervaringen. Mail ze naar info@ditlustikal.nl
Yvonne Gebbe
Tante Beun Illustraties


In dezelfde straat waar ik woon, woont ook Tante Beun. Iedereen noemt haar Beun, een bijnaam die ze vroeger kreeg. Beun is opgeleid als grafisch ontwerper, maar haar passie ligt bij illustreren. Met veel liefde komt elke illustratie van haar tot leven. Ze duikt helemaal in de opdracht en komt met een persoonlijke illustratie. Zo ook kabouter Bik, die ze speciaal voor het boek heeft gemaakt. Zonder haar was het nooit zo'n mooi boek geworden.

www.tantebeun.nl
Maarten de Tollenaer
Grafisch vormgever


Achter mij woont onze redder in nood. Veel te veel waren Beun en ik bezig met het maken van mooie plaatjes, maar het werd geen boek. Maarten, alweer ruim 16 jaar grafisch vormgever, weet precies wat je nodig hebt: rust, aandacht en focus. Geen gedoe, maar afmaken. Hij is zowel creatief als technisch heel sterk. Heel handig als iets niet af komt en het naar een drukker moet. Zijn eigenschappen zullen hem ook van pas komen als leraar, waar hij nu hard voor leert. Maar Maarten zal nooit een leuke klus afslaan.

www.maartendetollenaer.nl

vlnr: Yvonne, Tessa, Maarten

inkijkje 6
BNdestem: 26 april 2014

© copyright Tessa van Reeven 2014